fbpx

Megvan a Dream Theater-énekes készülő akusztikus lemezének teljes felállása: a Simulacrum és a True Cult Club billentyűse csatlakozott a Paul Logue-gal készített szólóalbum csapatához.

LaBrie Pulkkinen

Pár nap telt el azóta, hogy hivatalosan is megerősítették a hírt, amely szerint Paul Logue (Eden’s Curse) és James LaBrie egy akusztikus megközelítésű albumon dolgoznak együtt. Az énekes elárulta azt is, hogy fia, Chance LaBrie dobol ezen a lemezen és Marco Sfogli gitározik. A teljes felállásból már csak Christian ”Chrism” Pulkkinen maradt titokban (eddig), aki billentyűjátéka mellett a hangszerelésekben is segíti a formációt. A billentyűs annyit árult el a készülő anyagról, hogy a Led Zeppelin, a Deep Purple, a Pink Floyd és a Rush hatása fedezhető fel a dalokban, de közel sem egy balladagyűjteményről van szó, mivel a hangzás meglehetősen bombasztikus lett. Az összes szerzemény alapja az akusztikus gitár, a hangszerelést is erre alapozták. A csapat tagjai jelenleg rögzítik a saját sávjaikat és az internet segítségével juttatják el egymáshoz.

LaBrie nagy mozgásteret adott Chrismnek, hogy a billentyűs hangszerelést tetszés szerint végezze. „Ez nagy megtiszteltetés és felelősség” – mondta a hangszeres.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás