A mai élőzene-ínséges időkben kiemelt figyelemmel követjük a koncertkiadványokat, ezek közé tartozik a svéd dallamrockerek Göteborgban rögzített felvétele is, mely ma jelent meg. A frissen bemutatott videóban a ’Monumentum’ egyik dalát tesztelhetjük le.

Eclipse

A Frontiers Musicnál jelent meg ma a ’Viva La VicTOURia’, az Eclipse első koncertkiadványa. „Hosszú ideje beszélgettünk arról, hogy rendesen fel kellene vennünk egy koncertet. Nos, ha valami jó kisült a világjárványból, ami leállította a turnézást, akkor ez az. Köszönhetően ennek a felvételnek, a ’Viva La VicTOURia’ örökké élni fog, annak ellenére, hogy ez volt a legrövidebb turnénk.” – mondta a banda főnöke, Erik Mårtensson. A kiadvány 2 CD / DVD, Blu-ray, valamint tripla LP formátumban kapható, és a különlegessége, hogy ezen debütál a gárda új basszere, Victor Crusner, aki a dobos, Philip Crusner testvére.

 

 

A tavalyi koncertről korábban már láthattuk a Viva La Victoria című dalt és a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon szerepelt Runawayst, most ezekhez csatlakozik a Downfall of Eden.

Megosztás