Áprilisban is érkezik a menetrend szerinti ’Lost Not Forgotten Archives’-kiadvány, amelyben ezúttal a 2017-es ’Images, Words & Beyond’-koncertek első felét elevenítik fel.

Az Inside Out Music a Dream Theater jelenlegi kiadójaként egy gyűjtői sorozatban adja ki a zenekar régi, korábban az Ytsejam Records által birtokolt archív felvételeit feljavított hangzással és korábban meg nem jelent bónusztartalommal felturbózva. A márciusi ’Live In NYC – 1993’ megjelenése után a közelmúltba térünk vissza, amikor a zenekar az ’Images And Words’ megjelenésének 25 éves évfordulóját ünnepelte. 2017. szeptember 11-én Tokióban, a legendás Nippon Budokanban léptek fel, a koncert hang- és képanyagát egy helyi tévétársaság számára rögzítették. Ezt a filmet vetítették le teljes egészében a világhálón tavaly januárban, majd a buli második része, az ’Images And Words’ ünnepi előadása az ‘LNFA’-sorozat első kiadványa lett. Az április 8-án érkező ’…And Beyond – Live In Japan’-on az említett koncert első része hallható, ebben a blokkban a zenekar az ’A Dramatic Turn Of Events’, a ’Dream Theater’ és a ’The Astonishing’ dalaiból válogatott, persze néhány régebbi szerzeménnyel és John Myung szólójával fűszerezve.
Az Inside Out Music webshopjában már előrendelhető a ’Lost Not Forgotten Archives: …And Beyond – Live In Japan, 2017’ digipak CD-n, fekete, 500 példányra limitált piros és áttetsző 2 LP + CD változatokban, és persze elérhető lesz az új anyag a nagy streaming platformokon is.

 

 

’Lost Not Forgotten Archives: …And Beyond – Live In Japan, 2017’ dallista:

01. The Dark Eternal Night
02. The Bigger Picture
03. Hell’s Kitchen
04.The Gift Of Music
05. Our New World
06. Portrait Of Tracy (Jaco Pastorius-feldolgozás)
07. As I Am
08. Breaking All Illusions

Megosztás