Úgy látszik, nem múlhat el egy hónap sem ’Lost Not Forgotten Archives’-kiadvány érkezése nélkül. Márciusban ezúttal az ’Images And Words’ 1993-as turnéjához megyünk vissza, a hazai pályának számító New Yorkba. 

Dream Theater

Az Inside Out Music a Dream Theater jelenlegi kiadójaként egy gyűjtői sorozatban adja ki a zenekar régi, korábban az Ytsejam Records által birtokolt archív felvételeit feljavított hangzással és korábban meg nem jelent bónusztartalommal felturbózva. A ‘Lost Not Forgotten Archives’ sorozatban a januári ‘The Majesty Demos‘ és a februári ’Awake Demos’ után ismét egy régi bootleg kerül újrakiadásra ’Live In NYC – 1993’ címmel.
Mike Portnoy, John Petrucci, John Myung, Kevin Moore hangszeres játékát és James LaBrie énekét hallhatjuk a nagysikerű ’Images And Words’ turnéjáról, amely több mint 200 állomásos volt. A most kiválasztott koncertet 1993. március 4-én rögzítették a népszerű New York-i klub, a Limelight színpadán, ahol a debütáló ’When Dream And Day Unite’ és az akkor aktuális második nagylemez dalaiból válogatott a zenekar. A koncertműsor része volt az akkor még kiadatlan Eve és az A Change Of Seasons korai változata. Az Inside Out Music március 18-ra tűzte ki a ’Lost Not Forgotten Archives: Live In NYC – 1993’ megjelenését, amely dupla digipak CD-n, valamint fekete, lila és 500 példányra limitált fehér 3 LP+2CD változatokban lesz elérhető a streaming platformok mellett.

 

 

’Lost Not Forgotten Archives: Live In NYC – 1993’ dallista:

CD 1:

01. Metropolis – Part I: The Miracle And The Sleeper
02. A Fortune In Lies
03. Under A Glass Moon
04. Surrounded
05. Ytste Jam / Drum Solo
06. To Live Forever
07. Take The Time

CD 2:

01. Eve
02. Pull Me Under
03. Another Day
04. Another Hand
05. The Killing Hand
06. A Change Of Seasons
07. Wait For Sleep
08. Learning To Live

Dream Theater

Megosztás