A Dream Theater legénysége a 2017-es ’Images, Words & Beyond’ turnén a Nippon Budokanban adott koncertjükről készült felvételt osztja meg januárban. Persze csak jó pénzért.

Dream Theater

A 2019 / 2020-as koncertszezonban a ’Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory’ megjelenésének a 20 éves évfordulóját ünnepelte az amerikai progresszív metálcsapat. A 2021-es évet viszont egy egyedülálló eseménnyel kezdik: 2021. január 30-án egy különleges felvételt osztanak meg a nagyvilággal. Az ’Images, Words & Beyond’ turnén még 2017-ben egy japán tévétársaság rögzítette teljes egészében azt a bulit, amelyet a híres Budokan arénában adtak Petrucciék. Ekkor – ahogy Budapesten is láthattuk – a koncert második felében az ’Images & Words’ volt a főszereplő. A 2017. szeptember 11-én felvett buli most kerül (hivatalosan) a nagyvilág elé először, hiszen eddig ezt csak a japán tévénézők láthatták. A teljes adás HD minőségben most először lesz világszerte publikus.

 

 

A közvetítésre jegyfoglalás szükséges, hagyományos 16 dolláros áron csak a filmet lehet megnézni, aki 45 dollárért vált jegyet, az részt vehet a közvetítés után egy rajongói kérdezz-felekben is. Itt John Petrucci és Jordan Rudess ad választ a rajongók kérdéseire. Ezen kívül még egy ajándék poszter is jár a drágább csomaghoz.

Dream Theater

Megosztás