A ’Lost Not Forgotten Archives’ sorozat kilencedik kiadványaként jelent meg az a koncertfelvétel, amit a 2017-es ’Images, Words & Beyond’ turnén rögzítettek. A Nippon Budokanban adott buli első fele lett most publikus.

Dream Theater

Az Inside Out Music a Dream Theater jelenlegi kiadójaként egy gyűjtői sorozatban adja ki a zenekar régi, korábban az Ytsejam Records által birtokolt archív felvételeit feljavított hangzással és korábban meg nem jelent bónusztartalommal felturbózva.
Az ’Images And Words’ megjelenésének 25 éves évfordulóját Tokióban, a legendás Budokanban is megünnepelte a Dream Theater, a koncert hang- és képanyagát egy helyi tévétársaság számára rögzítették. Ezt a filmet vetítették le teljes egészében a világhálón tavaly januárban, majd a buli második része, az ’Images And Words’ ünnepi előadása az archív sorozat első kiadványa volt. Az ’…And Beyond – Live In Japan, 2017’ anyagon az említett koncert első része hallható, ebben a blokkban a zenekar az ’A Dramatic Turn Of Events’, a ’Dream Theater’ és a ’The Astonishing’ dalaiból válogatott.
Az Inside Out Music webshopjában a ’Lost Not Forgotten Archives: …And Beyond – Live In Japan, 2017’ digipak CD-nfekete, valamint 500 példányra limitált piros és áttetsző vinyl + CD változatokban kapható és persze elérhető a nagy streaming platformokon is. Az alábbi hivatalos lejátszási listára klikkelve a teljes anyag meghallgatható.

 

 

Megosztás