Megérkezett a lemezboltokba a Dream Theater archív felvételeinek legújabb darabja, az ’Images And Words’ 1993-as turnéjáról készült New York-i koncertfelvétel, a megjelenéssel egy időben pedig meghallgathatóvá vált a teljes anyag a YouTube-on is.

Dream Theater

Az Inside Out Music a Dream Theater jelenlegi kiadójaként egy gyűjtői sorozatban adja ki a zenekar régi, korábban az Ytsejam Records által birtokolt archív felvételeit feljavított hangzással és korábban meg nem jelent bónusztartalommal felturbózva. A ‘Lost Not Forgotten Archives’-széria legújabb darabja az ’Awake Demos (1994)’ után érkező ’Live In NYC (1993)’. A nagy sikerű ’Images And Words’ turnéjáról hallhatjuk azt a koncertet, amit 1993. március 4-én rögzítettek a népszerű New York-i klub, a Limelight színpadán. A debütáló ’When Dream And Day Unite’ és az akkor aktuális második nagylemez dalaiból válogatott a zenekar. A koncertműsor része volt az akkor még kiadatlan Eve és az A Change Of Seasons korai változata.
A ’Lost Not Forgotten Archives – Live In NYC (1993)’ kilépett a hivatalos bootleg státuszból, a kiadvány dupla digipak CD-n, valamint fekete, lila és 500 példányra limitált fehér 3 LP+2CD változatokban lesz elérhető a streaming platformok mellett. Az alábbi hivatalos lejátszási listára klikkelve pedig a teljes anyag meghallgatható.

 

 

Megosztás