A Deen Castronovo hihetetlen énekesi tehetségét középpontba állító Revolution Saints új felállással, Joel Hoekstra gitárossal és Jeff Pilson basszerrel fordult rá negyedik albumára. A korábban bemutatott Eagle Flight és a most megismert Talking Like Strangers alapján úgy tűnik, a Deep Purple-höz hasonlóan a Revolution Saintsnek is erősebb az MK 2 felállása.

Revolution Saints

Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline) mindig is elismert dobos volt, de azok a rajongók, akik felfigyeltek a háttérvokáljaira, vagy akik látták, ahogy a Journey koncertjén a Mother, Father című számot énekli, már tudják, hogy a hangja is elképesztő. Az első három Revolution Saints-albumon, a ‘Revolution Saints’-en, a ‘Light In The Dark’-on és a ‘Rise’-on Deen mellett Jack Blades basszusgitáros-énekes (Night Ranger) és Doug Aldrich gitáros (The Dead Daisies, ex-Whitesnake, ex-DIO) közreműködött. Az Alessandro Del Vecchio produceri kezei közül kikerült lemezek visszahozták azt a klasszikus dallamos rock stílust, amely a 80-as és 90-es években rajongók légióit hozta lázba.

 

 

A Revolution Saints MK 1 kitörölhetetlen nyomot hagyott a dallamos rock világában, de 2022 végén megszületett az MK 2. Nem volt könnyű a korábbi tagokat pótolni, de szerencsére megtalálták a feladatra a megfelelő személyeket: Joel Hoekstra gitáros, aki jelenleg a Whitesnake, a Trans-Siberian Orchestra és az Iconic tagja, és Jeff Pilson, aki a Foreigner, a Black Swan és a The End Machine basszusgitárosa, nem beszélve a dokkenes múltjáról. Az új felállás már korábban bemutatkozott az Eagle Flight című kislemezdallal, most nyilvánosságra hozták az új nagylemez részleteit is. Kiderült, hogy az említett szerzemény az album címadó dala, hogy a 10 dalt tartalmazó anyag április 21-én jelenik meg, és egyben közzétették a második új dalt, a Talking Like Strangerst is. Az eddig bemutatottak alapján úgy tűnik, a Deep Purple-höz hasonlóan a Revolution Saintsnek is erősebb az MK 2 felállása.

Az ‘Eagle Flight’ dallistája:

01. Eagle Flight
02. Talking Like Strangers
03. Need Each Other
04. Kids Will Be Kids
05. I’ll Cry For You Tonight
06. Crime Of The Century
07. Set Yourself Free
08. Sacred
09. Once More
10. Save It All

Revolution Saints - Eagle Flight

Megosztás