Mégpedig a klasszikus felállással, melyben Don Dokken mellett George Lynch, „Wild” Mick Brown és ő szerepelnének.

Jeff Pilson

A Dokken klasszikus felállása, Don Dokken frontember, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszusgitáros és „Wild” Mick Brown dobos 2016-ban újra összeállt néhány koncertre, ennek eredményeként született a ‘Return To The East – Live 2016’ élő album, és készült egy új stúdiófelvétel is It’s Another Day címmel, mely szintén szerepelt a kiadvány CD-lemezén bónuszként.

 

 

A korábbi Dokken-egyesülés kapcsán Pilson megjegyezte egy új interjúban: „Az ajtó nyitva áll egy másik lemez készítése előtt. Én személy szerint szívesen elkészítenék egy utolsó Dokken-lemezt, amellyel mindannyian elégedettek lehetnénk. Remélhetőleg lesz rá esélyünk!”

A basszusgitáros megjegyzése némileg meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy Don Dokken a közelmúltban bírálta Pilson és Lynch ‘Heavy Hitters’ című albumát, mely december közepén jelent meg: „Nagyon unatkozhattak, azonban mindenkinek megvannak a saját mantrái és pénzügyi dolgai. Ha egy lemezkiadó hajlandó pénzt adni arra, hogy tartalmatlan dolgot adj ki, akkor tedd azt. Ugyanakkor remélem, hogy az én dalszerzői sztenderdem ennél egy kicsit magasabb. Ha feldolgozást csinálnék, akkor valami nagyon király dolgot vennék elő, mondjuk a Paint It Blacket a The Rolling Stonestól, esetleg a Revolutiont a The Beatlestől vagy valami hasonló nagyszerű dalt. Nem Carole Kinggel foglalkoznék.”

Ugyanakkor Pilson kreativitásvágyát nem elégíti ki jelenlegi zenekara, a Foreigner, mellyel csak a régi dalokból összeállított műsort nyomják, a banda nem tervezi új lemez felvételét.

Megosztás