Dee Snider egy minapi interjúban nem adott túl sok esélyt a Twisted Sister feltámadásának, viszont meglepő kijelentést tett szólópályafutásának céljairól.

Dee Snider

Dee Snider nem túl lelkes a Twisted Sister újjáalakulását illetően, nagy terveket sző ellenben szólópályafutásával kapcsolatban.

 

 

Az első témáról így beszélt: „Nagyon kevés esélyt látok, hogy a Twisted Sister újjáalakuljon. Haverok vagyunk a srácokkal, beszélünk is, de nem látom okát, hogy újra összejöjjünk, mert úgy érzem, megtaláltam a saját hangom.”

A dobos, AJ Pero 2015-ben halt meg, miközben az Adrenaline Mobbal turnézott, a Twisted Sister utoljára 2016-ban, a Corona Northside Rock Park Meeting Festen lépett fel a mexikói Monterey-ben, ekkor Mike Portnoy ült a dobok mögött.

„A döntést a zenekarban létrejött helyzet hozta. Volt, aki folytatta volna, de nem én voltam az egyetlen, aki nemet mondott rá AJ nélkül. Nem akartuk addig csinálni, amíg valamennyien elhullunk.”

Az énekes nem olyan régen adta ki ’For The Love Of Metal’ szólóalbumát, a múlt hónapban pedig a ‘For The Love Of Metal Live’ koncertanyagot. A szólókarrierjével kapcsolatban meglepő párhuzamot állított fel: „Sok buktató után jutottam el oda, ahol most vagyok. A még hátralevő időmben ezt szeretném csinálni, a célom, hogy olyan legyek, mint Ozzy. Nem a személyére gondolok, hanem mint zenész. Ahogy elkezdte a Black Sabbathtal, befutotta szólókarrierjét, új lemezeket alkotott, és a bulik végén mindig eljátssza a Paranoidot. Én is valami ilyenről álmodok.”

Megosztás