Úgy tűnik, Dee Snider unatkozik, írásra adta a fejét. Két komoly filmötlete is van, mindkettőhöz írt forgatókönyvet és ő akar beülni a rendezői székbe is. A két forgatókönyvön felül megírta élete első regényét is.

Dee Snider

Dee Snider, a Twisted Sister frontembere számára nem új a mozi világa. 1998-ban elkészült egy horrorfilm ’Strangeland’ címmel, melynek ő írta a forgatókönyvét. Most ennél többre készül: két filmet is rendezni akar, melyeknek megalkotta a forgatókönyvét is. Az egyik a ’My Enemy’s Enemy’, mely igaz történet alapján íródott. A sztori Snider szülőhelyén, Long Islanden játszódik 1982-ben. Bár az énekes nem erősítette meg, valószínűleg arról az esetről van szó, amikor az adott időben és helyen öt fiatal Long Island területén, három különböző helyen összesen 817 bűncselekményt követett el. Ez 100 embert érintett, beleértve lopást, szexuális erőszakot. A bíróság összesen 365 év börtönre ítélte őket. Ez volt Long Island történetének egyik legborzasztóbb bűncselekmény-sorozata. „Ez arról szól, amikor ellenségek vagyunk, de össze kell fognunk, hogy együtt harcoljunk a nagyobb ellenség ellen.” – összegezte Dee Snider a sztori lényegét.

 

 

A másik filmnek nem tudjuk a címét, az énekes annyit árult el, hogy egy nyolcvanas években készült kultfilm remake-je lesz. Arról is beszélt, hogy megírta első regényét, melyet elküldött egy kiadónak, remélhetőleg a közeljövőben megjelenik.

 

Megosztás