Folytatódott a ’Guessing Game’ sorozat Arjen Lucassen Facebook-oldalán. Lássuk, kik vettek részt új lemezének munkálataiban!

Ayreon Arjen Lucassen

Transitus’ címmel új Ayreon-album jelenik meg az idén, amely különleges, képregény formátumban kerül napvilágra. Erről Arjen Lucassen így nyilatkozott: „Büszkén jelenthetem be, hogy először jelenik meg egy Ayreon-album 25 oldalas képregényben. Az illusztrációkat a híres művész, Felix Vega készítette. Itt van egy kis előzetes belőle, az oldalak animációját Dave Letelier hozta össze. Remélem, hogy nektek is annyira tetszik, mint ennek az ellenszenves embernek itt!”

 

 

Az eddig megerősített vendégek sora így fest: Tom Baker (narrátor), Tommy Karevik (Kamelot), Cammie Gilbert (Oceans Of Slumber), Michael Mills (Toehider), Amanda Somerville (Trillium), Paul Manzi (Arena).

Hozzájuk csatlakozik még a nemrég bemutatott Joe Satriani, Dianne van Giersbergen (Ex Libris), Johanne James (Kyrbgrinder, Threshold), Dee Snider (Twisted Sister), Simone Simons (Epica), Patty Gurdy (Storm Seeker) és Marty Friedman. A vendégek listája még nem végleges, a ’Guessing Game’ folytatódik!

 

 

 

 

 

 

Ayreon – Transitus – Guessing Game #13: Marty Friedman

I’m impressed, many guessed right… this is indeed a guitar solo by the renowned virtuoso Marty Friedman! Fluent and melodic, it really sticks in my head. The winner of the comic book is Andy Xiong, please send me a personal message here. Next guessing game tomorrow, a singer again!

Közzétette: Ayreon – 2020. június 11., csütörtök

 

Megosztás