Corey Taylor koncertezett már hazánkban a Stone Sourral, a Slipknottal négyszer is, de a szólózenekarával először lép színpadra nálunk, a szeptemberben megjelent szólóalbumát mutatja be június 5-én a Barba Negrában, vendég a dán Siamese.

Corey Taylor nemcsak a Slipknot és a Stone Sour frontembereként, hanem szólóelőadóként is népszerű, szeptemberben adta ki második szólóalbumát ’CMF2’ címmel. A megjelenéssel szinkronban útra kelt zenekarával Amerikában, majd átruccantak egy kisebb nyugat-európai kanyarra, amelyet Ausztrália követett decemberben. Tegnap kezdődött az újabb európai kör, a koncert kifejezetten érdekes műsora meghallgatható a lenti playlistünk segítségével. A szett majdnem felét Slipknot- és Stone Sour-nóták adják, illetve a Dave Grohl-féle Sound City Players kiváló filmbetétdala, egy fülbemászó Echo & The Bunnymen-feldolgozás, meg egy spongyabobos filmzene-ökörködés.
Budapesten június 5-én lépnek fel a Barba Negra színpadán, jegyvásárlás a Funcode és a Rock1 felületén lehetséges, így néz ki az árjegyzék:
▲ 19 900 Ft (bruttó) – állójegy
▲ 66 800 Ft (bruttó) – merchandise package
További információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Corey Taylor

Megosztás