Az Alessandro Contival (Luca Turilli’s Rhapsody, Trick Or Treat) megerősödött Twilight Force 2023-ra átcsúszott turnéjába egy budapesti dátum is „becsúszott”.

Twilight Force

Power is, meg szimfonikus is, meg fantasy is, de leginkább metál – ez várható 2023 februárjában a Barba Negrában! A fantasy metalos svéd Twilight Force 2019 nyarán jelentette meg ‘Dawn Of The Dragonstar’ című lemezét, de a lemezbemutató turnét – sok máshoz hasonlóan – keresztülhúzta a pandémia. A ‘Magical Mystical Tour’-t 2020 áprilisáról 2020 októberére, majd 2021 októberére tolták el. Nemrég jelentették be az újabb halasztást, most már csak 2023 januárjában indulnak útnak a finn power metal alakulat, a Silver Bullet kíséretében, és a budapesti Barba Negrát 2023. február 8-án éri el az időközben ‘Winter Wonder Tour’-ra átkeresztelt turné. Nekünk azért is különösen jó hír, hogy az utolsó pillanatban Budapest is bekerült a turnéprogramba, mert bár a csapatot láttuk már élőben többször is – egyszer a Sonata Arctica előzenekaraként 2015-ben, egyszer pedig a Sabaton előtt 2017-ben –, de most először érkeznek teljes programmal, headlinerként, ráadásul új énekesükkel, a Luca Turilli’s Rhapsody és a Trick Or Treat torkaként megismert Alessandro Contival.

 

 

„Rengeteg kemény munka, titkos szöszmötölés és aprólékos tervezés után végre leleplezhetjük vadonatúj és varázslatos ‘Winter Wonder Tour’-unkat! Még van egy kis idő, amíg ez a dicsőséges, fagyba burkolózó kaland elkezdődik, de most már van valami kézzelfogható és varázslatos, amire újra várhatunk! Alig várjuk, hogy végre egyesítsük erőinket a Silver Bullettel és egy még meg nem nevezett különleges vendéggel, valamint veletek, bátor és türelmes lovagokkal! Állhatatosságotoknak meglesz a jutalma!” – buzdít a zenekar. Azt ígérik, hogy a turné kezdetéig fennmaradó bőséges időt is hasznosan fogják eltölteni és addig is új dalokon dolgoznak.

Twilight Force

Megosztás