Az idei koncertjüket lemondták, de jövőre együtt térnek vissza a Rage és a Brainstorm zenészei, így talán a legutóbbi lemezen szereplő Escape The Silence is megszólalhat eredeti formájában, Peavy Wagner és Andy B. Franck közös előadásában.

Brainrage - Rage - Brainstorm

A rendkívüli idők rendkívüli intézkedéseket követelnek! A német power metal nagyágyúi, a Rage és a Brainstorm egyetértenek ezzel, különösen azután, hogy a világméretű járvány miatt mindkét banda 2021-es turnéjának lemondására kényszerült. A körülöttük zajló őrület ellenére mindkét zenekarnak sikerült 2021-ben kiadnia eddigi legsikeresebb lemezét. A ‘Resurrection Day’-jel a Rage elérte a zenekar történetének legmagasabb listás helyezését, a 14. helyet Németországban, a Brainstorm még ezt is felülmúlta, a 12. helyig emelkedett a ‘Wall Of Skulls’-szal.

 

 

A két zenekar évek óta ismeri és tiszteli egymást, olyannyira, hogy a Brainstorm egyik új dalában Peavy Wagner, a Rage főnöke énekel néhány sort. Idei koncertjeik elmaradása miatt úgy döntöttek, hogy egyesült erővel vágnak neki 2022-ben a ‘BrainRage Over Europe’ elnevezésű co-headliner turnénak – azaz mindketten teljes hosszúságú koncertet adnak –, melynek magyarországi állomása október 20-án lesz a Barba Negrában. Különleges vendégként a Tri State Corner egészíti ki ezt a zúzós csomagot, ők az új, ‘Stereotype’ című lemezüket mutatják be.

Brainrage - Rage - Brainstorm

Megosztás