Már szeptember közepe óta kagylózható Peavy Wagnerék új albuma, aminek egyik húzódalához, az Arrogance And Ignorance-hez készített klipet a germán metálbanda.

Rage

Stefan Weber (ex-Axxis) és Jean Bormann (ex-Angelic, Rage & Ruins) személyében két új gitárossal a fedélzeten hozta ki ‘Resurrection Day’ című új albumát a Rage szeptember 17-én az SPV/Steamhammer kiadónak köszönhetően. Ahogy azt a zenekar főnöke, Peavy Wagner ígérte, találhatunk a lemezen „egy-két meglepetést”,  amelyek közé odasorolhatjuk a banda modernebb oldalát megvillantó Arrogance And Ignorance-t, amihez szöveges videót is készített a csapat. Ha az első kislemezes Virginityn kívül még nem hallottál mást, akkor a klipes Monetary Gods című dalt is megtalálod lejjebb görgetve.

 

 

Kapcsolódó hír, hogy a gárda szinte teljes egészében lemondta késő őszi turnéját, amivel december 1-jén hazánkban is felléptek volna. „Rage-headek! A folyamatban lévő járvány megakadályoz minket abban, hogy korlátozások nélkül léphessünk színpadra, ami veszélyezteti a turné sikerét. Próbáltuk menteni a fellépéseket, de ezen a ponton nem tudunk mást tenni, mint néhány kivételével lemondani a koncerteket, és új időpontot keresni 2022-ben. Remélhetőleg jövőre jobban alakulnak a dolgok, és végre újra találkozhatunk. Vigyázzatok magatokra, maradjatok egészségesek és hamarosan találkozunk!”

További infókat a koncertről az esemény Facebook-oldalán találhatsz.

Megosztás