A BMG jelenteti meg áprilisban a Cheap Trick huszadik nagylemezét ‘In Another World’ címmel, melynek beharangozóját, a Light Up The Fire-t viszont ma mutatták be.

Cheap Trick

A Cheap Trick egy új kislemezt adott ki Light Up The Fire címmel, mely már elérhető a streaming szolgáltatóknál. Ez a dal a beharangozója a zenekar lélegzet-visszafojtva várt 20. stúdióalbumának, az ‘In Another World’-nek, amely április 9-én, pénteken érkezik a BMG kiadótól digitálisan, valamint hagyományos fekete vinylen és CD-n.

A lemez producere Julian Raymond, akivel régóta együtt dolgozik a csapat, az ‘In Another World’-ön a Cheap Trick azt teszi, amit mindenkinél jobban tudnak: ravaszkásan levakarhatatlan rock’n’roll, pajkos dalszövegekkel és feltartóztathatatlan energiával. A Cheap Trick jelenlegi felállása még mindig három eredeti tagot számlál: Robin Zander énekest, Rick Nielsen gitárost és Tom Petersson basszusgitárost. Bun E. Carlos dobos 2010-ben befejezte a turnézást a zenekarral, helyére a gitáros fia, Daxx Nielsen került.

‘In Another World’ dallista:

01. Here Comes The Summer
02. Quit Waking Me Up
03. Another World
04. Boys & Girls & Rock N Roll
05. The Party
06. Final Days
07. So It Goes
08. Light Up The Fire
09. Passing Through
10. Here’s Looking At You
11. Another World Reprise
12. I’ll See You Again
13. Gimme Some Truth

Cheap Trick - In Another World

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!