Vissza nem térő lehetőség adatik meg néhány szerencsés rajongónak, akiknek a felejthetetlen emlékhez csak rögzíteni kell, ahogy egy Tankcsapda-számra tombolnak.

Tankcsapda Bochkor

December 29-én a Tankcsapda megtartja szokásos debreceni évzáró koncertjét, és most már ismét a Főnix Arénának átkeresztelt létesítményben. Tavaly a hely átalakítása és átépítése miatt máshol koncertezett a zenekar, de idén egy nagyon látványos bulival térnek vissza a megszokott falak közé.

De néhány rajongó megint olyan lehetőséget kap, ami nem megszokott! A koncert teljes egésze alatt a színpadon lehetsz a pároddal együtt, a zenekar mellett! Nem kell mást csinálnod, csak felvenni videóra, ahogy a pároddal (vagy akivel mennél, ez lehet a lányod, testvéred, stb.) egy Tankcsapda-dalra tombolsz. A nyereményjátékot a zenekar a Retro Rádió reggeli műsorával, a ’Bochkor’-ral karöltve szervezte, ezért a felvett videókat e-mailben kell elküldeni a bochkor@retroradio.hu címre. A legvadabbak kikerülnek a műsor Facebook-oldalára és az olvasók szavazhatnak arról, kik taposhatják a koncert alatt a Főnix világot jelentő deszkáit. A beküldési határidő: 2021. december 17.
Az eredményhirdetés a december 20-i reggeli műsorban lesz.

A december 29-i rendezvényen a Tankcsapda mellett az Ektomorf és a nem olyan rég egy erős headliner koncertet adó Fish! fog fellépni.

Hogy mégis milyen videókat várnak a srácok? Azt a Bochkor Gábor-Lukács Laci páros az alábbi videóban megmutatja:

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!