Sokévnyi koncertezés és megannyi album után távozik a betonbiztos alapot nyújtó hangszeres, Toni Ieva.

Tavaly év végén írtunk arról, hogy a 2021-ben új lemezzel jelentkező Brainstorm és Rage közös turnéra indul, aminek lesz magyar állomása is. Akkor még nem tudhattuk, hogy addigra az egyik zenekarban személyi változás történik. Toni Ieva basszusgitáros elhagyta a Brainstormot.

 

 

„A dolgok változnak… szóval teljes gőzzel előre! 15 év, 6 album, számtalan koncert és turné után Toni sajnos néhány nappal ezelőtt közölte velünk, hogy a mindennapi munkájában bekövetkezett szakmai változások miatt kilép a zenekarból – hozta nyilvánosságra a zenekar. – Sajnos az időbeosztása és a Brainstorm előtt álló feladatok már nem teszik lehetővé, hogy Toni a jövőben a zenekar tagja legyen. Nehéz szívvel, de megértjük és elfogadjuk Toni döntését, szívből köszönjük neki a hihetetlenül jó időszakot, a szenzációs pillanatokat és minden jót, egészséget és sok sikert kívánunk neki a jövőben! Nagyon fog hiányozni nekünk, mint ember, és mint zenésztárs.”

Természetesen Toni Ieva is elbúcsúzott a rajongóktól: „A »Liquid Monster Tour« utolsó koncertjétől a »Wall Of Skulls Tour« első koncertjéig valóban nagyszerű és emlékezetes pillanatokat éltem át a Brainstormmal, de most eljött az ideje néhány új kihívásnak az életemben. A kórházi munkám és ezzel kapcsolatos organizációs szempontok miatt ki kell lépnem a zenekarból. Sajnos nincs visszaút. Szeretnék köszönetet mondani a csodálatos rajongóknak, a stábunknak és természetesen a brainstormos srácoknak ezért a fantasztikus utazásért. De aki egy kicsit is ismer engem, az tudja, mit jelent nekem a zene… szóval nem szabadultok meg tőlem, az biztos! Üdv nektek, maradjatok erősek és egészségesek, igyatok egy sört és vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre.”

A zenekar most új zenészt keres: „Most már szeretnénk előre tekinteni és nagyon várjuk a közelgő koncerteket a legújabb albumunk, a ’Wall Of Skulls’ kapcsán, amik remélhetőleg idén már nem maradnak el. Mivel addigra be kell mutatnunk nektek a Brainstorm új basszusgitárosát, ezért most minden lehetőségre nyitottak vagyunk, és meghirdetjük a Brainstorm basszusgitárosi állását! Ha van kedved a koncertezéshez, a turnékhoz, a stúdiózáshoz, ha szereted a színpadot és persze a zenénket, akkor jelentkezz az info@brainstorm-web.net email címen.”

Brainstorm Toni Ieva

Megosztás