Április végén jelennek meg Alexi Laiho utolsó felvételei a Bodom After Midnight EP-jén, amelyek közül a klipes Paint The Sky With Blood máris meghallgatható.

Bodom After Midnight

A Napalm Recordsnál jelenik meg április 23-án a Bodom After Midnight első és utolsó kiadványa, a ‘Paint The Sky With Blood’. Az EP-n három dal kapott helyet, melyek a néhai Alexi Laiho utolsó felvételei. „Hozzánk hasonlóan Alexi is feltüzelten várta, hogy kiadhassuk ezeket a dalokat, szóval boldogok vagyunk, hogy teljesíthetjük kívánságát – mondták a zenekar tagjai a lemezzel kapcsolatban. – Szükségtelen mondanunk, hogy megtisztelve érezzük magunkat, hogy részesei lehettünk utolsó alkotásának, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy úgy engedhetjük szabadjára, ahogy azt ő szerette volna.”

 

 

A zenekarban Daniel Freyberg (ex-Children Of Bodom) gitáros, Waltteri Väyrynen (Paradise Lost) dobos, Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) basszer és Lauri Salomaa billentyűs voltak Alexi társai. A kiadvány címadó dalához videó is készült, amely a néhai Children Of Bodom-frontember utolsó klipje.

‘Paint The Sky With Blood’ dallista:

01. Paint The Sky With Blood
02. Payback’s A Bitch
03. Where Dead Angels Lie (Dissection-feldolgozás)

Bodom After Midnight

Megosztás