Nem kell megijedni, nem harcol ellenünk a svéd heavy metal alakulat, egyszerűen csak ’Live! Against The World’ névre keresztelték új koncertkiadványukat, amibe már bele is nézhetsz!

HammerFall

A Napalm Records gondozásában jelenik meg október 23-án a HammerFall új koncertanyaga ’Live! Against The World’ címmel. A kiadványhoz a svéd gárda a legutóbbi ’World Dominion’ turnéjának ludwigsburgi állomásán történteket rögzítette február 15-én, az MHP Arenában.

 

 

„Őrületesen boldog vagyok, hogy képesek vagyunk bemutatni egy teljes és friss élő koncertet ezekben a rendkívül nehéz időkben – mondta Joacim Cans a koncertfelvételről. – Azokban az időkben, amikor a valós, élő közönség előtt bemutatott élő koncertek megszűntek létezni.”

Oscar Dronjak gitáros a kiadvány műsorával kapcsolatban a következőket mondta: „A műsor magáért beszél. Minden album képviselteti magát legalább egy dallal, ugyanakkor van benne olyan anyag is, melyet korábban sosem játszottunk élőben, továbbá dalok, amiket hosszú ideje nem vettünk elő, de természetesen itt az összes klasszikus is.”

A fellépésen a Second To One című dalban a Battle Beast amazonja, Noora Louhimo is feltűnt, emelve ezzel a koncert fényét. A szóban forgó kiadvány többféle formátumban rendelhető meg a kiadó honlapján, alább pedig bele is nézhetsz, ugyanis itt a nyitány, a Never Forgive, Never Forget.

’Live! Against The World’ számlista:

01. Never Forgive, Never Forget
02. One Against The World
03. Heeding The Call
04. The Way Of The Warrior
05. Any Means Necessary
06. Hallowed Be My Name
07. Blood Bound
08. Redemption
09. Hector’s Hymn
10. Natural High
11. Second To One
12. Renegade Medley
13. Keep The Flame Burning
14. Dominion
15. The Dragon Lies Bleeding
16. Last Man Standing
17. Let The Hammer Fall
18. Hammer High
19. (We Make) Sweden Rock
20. Hearts On Fire

HammerFall

 

Megosztás