A Blink-182 sem maradhatott ki a karanténról éneklő bandák sorából, legújabb nótájukban dühösebbek, mint valaha.

Blink-182

A kaliforniai Blink-182 vadiúj nótát hozott ki, és sajnos ennél időszerűbb dalt keresve sem találhattak volna. A Quarantine című számban az energikus dobok és a gyilkos gitárok festik le, mennyire sújtott mindenkit a karanténban eltöltött idő. A friss szöveges videóban – amiben a banda mobiltelefonnal felvett jeleneteket kevert a szöveges részekkel – az emberek elszigeteltségben töltött idejéről, illetve a társadalmi élettől való távolságról énekelnek.

„Ez a dal a szomorúságról, a zavarról, a haragról és a frusztrációról szól, amiket mindannyian tapasztalunk jelenleg – mondta Mark Hoppus. Remélem, hogy mindenki biztonságban van, és hogy hamarosan túl leszünk rajta. Alig várom, hogy találkozzunk.”  Travis Barker dobos hozzátette: „A dalt a karantén és az a szörnyű punk rock zene ihlette, amit az első naptól fogva szeretünk játszani. A dobolás mellett a vokálban is szerepet vállaltam. Mark a nótában dühösebben énekel, mint amit valaha hallottam tőle, és ez nagyon tetszik.”

A zenekar legutolsó albuma, a ’Nine’ a Columbia Records kiadásába jelent meg tavaly ősszel. 1992-es indulásuk óta világszerte több mint 50 millió albumot adtak el, generációjuk egyik meghatározó rockegyüttese lett. A közel 20 évig ugyanabban a felállásban játszó triót, jelenleg a Mark Hoppus, Travis Barker és Matt Skiba alkotja. Az Alkaline Trio énekes-gitárosa, Skiba 2015-ben váltotta Tom DeLonge-ot, a banda alapító tagját.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás