Az ex-Iron Maiden-énekest megkérdezték, mit szólna, ha felkérnék egy közös koncertre, melyen mindhárom Maiden-énekes szerepelne.

Blaze Bayley

Egy friss interjúban az egykori Iron Maiden-frontembert, Blaze Bayley-t arról kérdezték, hogy turnézna-e valaha a zenekarral újra, ha megkérnék. Azt válaszolta: „Nos, az első, amit meg kell kérdezniük. De ez egy olyan dolog, amelyről azt gondolom, hogy a rajongók számára igazán szórakoztató lenne. Mármint Bruce [Dickinson, a Maiden jelenlegi énekese] az én hősöm, mint énekes. Mindig is szerettem a hangját, fantasztikus énekes és ragyogó előadóművész. Ő a világ legjobbja abban, amit csinál. Azt hiszem, az igazán rajongóbarát vállalkozás lenne, ha Pault [Di’Anno, a Maiden eredeti énekese], Blaze-t és Bruce-t egyszerre kapnák meg, azaz mindannyian fellépnénk a Maidennel egyazon este. Szerintem jó buli lenne! Mindannyian elénekelnénk pár kulcsfontosságú dalt minden korszakból, majd Bruce zárná a műsort. De azt hiszem, egy csomó biztonsági ember kéne, mert akadnak, akik még mindig gyűlölnek, és azok azzal fognak jönni, hogy »Bruce-hoz képest szemét!« És persze vannak, akik szeretnek, és rávágják, »Pofa be!« Tehát előfordulhat, hogy kitörhet némi harc a küzdőtéren. De szerintem jó buli lenne! El tudom képzelni azokat a beszélgetéseket a bárban, amit a rajongók folytatnának: »Szerinted melyikük a jobb?«”

 

 

Blaze április 9-én adja ki új stúdióalbumát ‘War Within Me’ címmel, melyet eléggé titokban tartanak, bő egy héttel a megjelenés előtt még egyetlen dalt sem mutattak be róla.

Megosztás