Alberto Bravin nemcsak énekesként, hanem zeneszerzőként is bemutatkozik a márciusban megjelenő Big Big Train-albumon. A Miramare című előzetes egy Habsburg-herceg szerelmi történetéről szól.

Alberto Bravinnal (ex-PFM [Premiata Forneria Marconi]) folytatja a pályáját a Big Big Train, az új énekessel megírt dalokat a ’The Likes Of Us’ albumon adja ki az Inside Out Music március 1-én.
Az Oblivion után a Miramare című dalt hallgathatjuk meg, amelyről Gregory Spawton basszusgitáros így mesélt: „Szerettem volna egy Olaszországban játszódó sztorihoz szöveget írni, Alberto pedig Triesztben él, és ő említette Maximilian és Carlotta legendáját. Ez egy romantikus, végzetes szerelmi történet, amely a Habsburg-birodalom bukásáról is szól. A tengerparton álló Miramare-kastély volt az otthonuk Trieszt közelében, ahol – mint kiderült –, rémálomba illő, grandiózus őrültségek történtek. Alberto gyönyörű zenét komponált a szöveghez, amelynek a megírásához csak el kellett olvasnom pár történelmi témájú könyvet.”
Alberto így folytatta: „Mivel Triesztben nőttem fel, a Miramare-kastély életem nagy részét végigkísérte. Maximilian és Carlotta történetének megzenésítése nagy öröm volt a számomra, remélhetőleg a Big Big Train-klasszikusok közé emelkedik a dal, nagyszerű lesz élőben is játszani.”
A ’The Likes Of Us’ album a hazai lemezboltokban is előjegyezhető hagyományos CD-n és CD + Blu-ray mediabook (Dolby Atmos, 5.1-es és 24 bites Hi Res hangsávokkal) kiadásban, valamint vinylen.


Megosztás