Tegnap került fel a világhálóra a Sugar Shack újrakevert változata, amelyet Goldhouse, a híres DJ, producer és énekes készített Beth dalából. Az eredeti szerzemény a ’War In My Mind’ albumon kapott helyet, ami a Billboard lista első helyén zárt a blues lemezek kategóriájában.

Beth Hart

Beth így nyilatkozott a remixszel kapcsolatosan: „Nagyon bírom ezt a szexi dalt, de az a remix egyenesen fantasztikus lett. Nagyon izgatott vagyok. A zene mindig is óriási örömet szerezhet, mert nem tudod, hogy a következő pillanatban mi vár rád, és mi lesz számodra az érdekes. Ez a mostani számomra ilyen lett. Elismerés a szintén szexi DJ-nek!”

Goldhouse így folytatta: „Sok örömöt leltem ennek a dalnak az újrakeverésében. Beth dalszerző stílusa és a csodálatos hangja megengedte nekem azt, hogy igazán kreatívan álljak a dologhoz, és az eredetihez képest egy messze elrugaszkodót készítsek. Már várom, hogy mindenki hallhassa.”

A 2019 szeptemberében megjelent ’War In My Mind’ lemezről mi is beszámoltunk, IDE kattintva olvasható el még egyszer a cikkünk az albumról.

Megosztás