Az Abby és Daniel történetét bemutató új Arjen Lucassen-műből a Hopelessly Slipping Away és a Get Out! Now! című dalokat mutatta be elsőként a szerző.

Arjen Lucassen

A 2017-es ’The Source’ után három évvel valami teljesen mással készült Arjen Lucassen, az Ayreon projekt zeneszerzője és kiagyalója. A ’Transitus’ története 1884-ben játszódik, sötét és nehéz időkben, amikor a kapzsiság, az irigység és az előítélet tombolt. Az eseményeket egy teljesen új történet köré építették, amely nem kapcsolódik az eddigi Ayreon sci-fi világának történeteihez, bár néhány eleme azért mégis találkozik. A téma ezúttal egy gótikus kísértettörténet, amely a horror és a természetfeletti erők elemeit is megjeleníti. Egy sötét és viharos este kezdődik Abby és Daniel története…

 

 

A Hopelessly Slipping Awayben Tom Baker, Cammie Gilbert és Tommy Karevik szerepel, míg a Get Out! Now!-ban Dee Snider, Tommy Karevik és Joe Satriani. Arjen zenésztársai ezekben a dalokban Juan Van Emmerloot (dob) és Joost Van Den Broek (billentyűs hangszerek) voltak.

Megosztás