Teljesen megújult műsorral, és minden eddiginél látványosabb színpadképpel érkezik Európa fesztiváljaira – köztük a FEZEN-re – idén az Avantasia.

Avantasia

Geoff Tate, Bob Catley, Ronnie Atkins, Adrienne Cowan, Herbie Langhans és Chiara Tricarico énekesek csatlakoznak a színpadon Tobias Sammethez, a projekt megálmodójához. A műsort megújították, 2016 után újra felcsendül a Draconian Love Herbie Langhans előadásában, és Geoff Tate is tündökölhet a kifejezetten számára írt, Queensrÿche-stílusú dalokban, mint az Alchemy vagy az Invincible. A nagy küzdő, Ronnie Atkins, aki négyes stádiumú rákja után visszavonult a koncertezéstől, idén már a Pretty Maidsszel is fellép, és vele hallhatjuk az Avantasia-lemezre Klaus Meine által énekelt Dying For An Angelt vagy a Jorn Lande és Michael Kiske hangjára komponált The Scarecrow-t. Bob Catley is visszatér koncertslágerével, a The Story Ain’t Overrel, Adrienne Cowan Floor Jansen bőrébe bújik a Kill The Pain Away alatt, Chiara Tricarico pedig az egykor Amanda Somerville által énekelt Farewell alatt lép elő szólóénekessé a vokálsorból.

 

 

Július 31-én a FEZEN fesztiválon lép fel a minden eddiginél látványosabb színpadképpel érkező Avantasia. További infók és jegyvásárlási részletek az esemény Facebook-oldalán.

Várható műsor az idei első koncert alapján:

Spectres
Reach Out For The Light (Adrienne Cowannel)
The Scarecrow (Ronnie Atkinsszel)
Book Of Shallows (Ronnie Atkinsszel)
Draconian Love (Herbie Langhansszal)
The Story Ain’t Over (Bob Catley-vel)
Alchemy (Geoff Tate-tel)
Invincible (Geoff Tate-tel)
Let The Storm Descend Upon You
Dying For An Angel (Ronnie Atkinsszel)
Kill The Pain Away (Adrienne Cowannel)
Avantasia (Geoff Tate-tel)
Promised Land
Farewell (Chiara Tricaricóval)
Shelter From The Rain (Herbie Langhansszal)
Mystery Of A Blood Red Rose
Lost In Space

Lucifer
Sign Of The Cross / The Seven Angels

Megosztás