Another Change címmel bemutatta új dalát a Geoff Tate és Aldo Lonobile által vezényelt új felállású Sweet Oblivion. Az új kislemezes dal az egy hónap múlva érkező ’Relentless’ albumot népszerűsíti.

Geoff Tate

A 2019-es debütáláshoz képest teljesen más zenészekkel folytatja tovább Geoff Tate a Sweet Oblivion működését. Az egykori Queensrÿche-frontember ’Relentless’ című lemezének elkészítésében Aldo Lonobile (Secret Sphere, Timo Tolkki’s Avalon, Archon Angel) gitáros volt a fő dalszerző, mellettük pedig Michele Sanna (dob), Luigi Andreone (basszusgitár) és Antonio Agate (billentyűs hangszerek) játékát hallhatjuk. Az énekes így mesélt arról, hogyan is érezte magát új társai körében: „Az utóbbi években egyre több időt töltöttem Olaszországban, az emberek és a kultúra mélyen megérintett. Igazán nagyszerű volt együtt dolgozni az én olasz zenészbarátaimmal, elkészítettünk egy klasszikus metálalbumot.”

 

 

Hogy az erős első album után mennyire sikerült visszatérni a Queensrÿche ’80-as évekbeli klasszikus albumainak hangzásához, ahhoz a Strong Pressure után most válaszként egy új klipes dal érkezett, az Another Change. Az április 9-én érkező újdonság CD-n és zöld vinyl lemezen előrendelhető a Frontiers Music webshopjában.

Megosztás