Az ősszel hazánkban is megfordult All For Metal alakulat új videóval jelentkezett, amelynek a képi anyagát a nyári fesztiválszezon felvételeiből ollózták össze.

All For Metal

Az idén berobbant német-olasz All For Metal új klippel jelentkezett. Az ősz elején nálunk is megfordult és emlékezeteset alakító zenekar az idén megjelent ’Legends’ albumon szereplő Run dalhoz adott ki friss videót, amely a sűrű fesztiválszezon alatt rögzített koncertfelvételekből összeollózott részek mellett backstage jeleneteket is tartalmaz.
A pár hete másik zenekarával is hazánkban járt énekes, Antonio Calanna így nyilatkozott a dallal kapcsolatban: „Ez a videó egy összefoglaló arról, hogy mit csináltunk a nyári fesztiválszezonunk alatt. Hihetetlen volt a támogatás, amit tőletek kaptunk és ez a videó tisztelgés minden rajongónk előtt!”
Tim Tetzel énekes sem maradt szótlan: „Ez egy tökéletes soundtrack az év azon szakaszához. Fussunk át a 2024-es évbe és még sok-sok kalandba!”

 

 

A zenekar közösségi finanszírozású kampányt indít, amiből a közelgő albumot és egy látványos videót finanszíroznának.
A banda a rajongókhoz szólt az ügyben: “Tegyük meg ezt az utat együtt! Szeretnénk leforgatni pályafutásunk legkülönlegesebb klipjét. A dal már megvan, már csak te kellesz! Részese akarsz lenni? Ebben az évben vitorlát bontottunk, hogy útnak induljunk és a metálzene epikusságát terjesszük a világban. A második albumunk már úton van és szeretnénk veletek egy teljesen új, fantasztikus világot felfedezni, mind zeneileg, mind vizuálisan, ami nem más, mint Japán! Annak érdekében, hogy nektek, rajongóinknak tökéletes megvalósítást nyújtsunk, az az őrült ötletünk támadt, hogy Japánba utazzunk, hogy leforgassuk a The Year Of The Dragon  című dalunkhoz készült klipünket, tisztelegve a táj és a kultúra előtt, amely a dalt inspirálta.” 

All For Metal

Megosztás