Rob Halford önéletrajzi írása után pár nappal az Iron Maiden gitárosának autobiográfiája is megjelenik. A szerencsétlen címfordítás ellenére izgalmas könyvnek ígérkezik.

Adrian Smith

‘Folyók és sziklák szörnyei – Az Iron Maiden őrült pecása’ címmel jelenik meg június 2-án Adrian Smith önéletrajzi könyve, melyben a rockzene melletti másik szenvedélyébe, a pecázásba is beavat.

 

 

Bár az eredeti cím (‘Monsters Of River & Rock!’) nyilván a Monsters Of Rock fesztiválra és Adrian rocker karrierjére utal, nem a sziklákra, bizonyára érdekes dolgokat tudhatunk meg belőle. A kiadó ajánlója szerint „önéletrajzi művében az Iron Maiden legendás gitárosa egészen új oldaláról mutatkozik be. Adrian gyerekként lett a pecázás szerelmese, amikor Kelet-London feltöltött bombatölcséreiben horgászott gőtékre és pikókra, majd apjával sügérekre lestek a Grand Union csatorna vizében. A története azonban nem a szokványos módon folytatódott. Az ifjú, lelkes horgász minden idők egy legsikeresebb heavy metal bandájának szólógitárosa lett, bejárta a világot, és rajongók milliói előtt lépett fel. A lelke mélyén azonban megmaradt horgásznak. Bármerre járt, mindenhová magával vitte a felszerelését, és a szabadnapjait a vízparton töltötte. Az évek során számtalan nagy halat fogott, és elképesztő kalandokba keveredett.”

Adrian Smith

Megosztás