Tegnap este jelentették be, hogy a ’Too Mean To Die’ megjelenése január 15-ről 29-re módosult a gyártás csúszása miatt, cserébe viszont hamarosan érkezik egy újabb dal.

Accept

Ez az üzenet olvasható a németek közösségi oldalán: „Kénytelenek vagyunk bejelenteni, hogy az Accept új albumának megjelenését el kell halasztanunk 2021. január 15-ről január 29-re. A lemezeket gyártó üzemet a járvány miatt egy időre bezárták, így a január 15-ös megjelenési dátumot sajnos nem tudjuk tartani. Nagyon sajnáljuk és reméljük, hogy minden Accept-rajongó meg fogja érteni ezt a szerencsétlen helyzetet és továbbra is támogatjátok a zenekart. Több mint három év telt a legutóbbi Accept-lemez óta, reméljük, hogy két hetet még tudtok várni a következő mesterműre.”

 

 

Hogy a várakozási időt lerövidítsék, a zenekar úgy döntött, fájdalomdíjként egy új klipet hoznak nyilvánosságra. A Zombie Apocalypse egy klasszikus Accept-zúzás: elejétől végéig 110 százalékon pörög! A harmadik kislemezdal egy újabb kikacsintással az egyik legaktuálisabb betegségünkről szól… és biztos lehetsz benne, hogy az nem a koronavírus. Marc Tornillo énekes a következőképpen harangozta be az új dalt: „Okostelefon-zombik – mindenütt ott vannak, nem tudják letenni, nem képesek még felnézni sem belőle! Ez egy zombiapokalipszis! Ki nem érezte még magát ebben a csapdában?”

Egy rövid előzetes már látható a dalból, a teljes kisfilmet január 15-én mutatják be.

Megosztás