A német heavy metal legenda a vírus felerősödése miatt jobbnak látta, ha később kezdi el a jövő év elejére tervezett fellépéssorozatát.

Accept 2020

Halaszt az Accept. 2022. január 22-én el akarták kezdeni az ez év elején megjelent ‘Too Mean To Die‘ albumuk promóciós turnéját, ám a járványügyi adatok rosszabbodása miatt úgy döntöttek, hogy későbbre halasztják a koncerteket, ez sajnos a magyar rajongókat is érinti.
Wolf Hoffmann zenekarvezető így üzent a helyzetről: „Bármennyire is akartunk turnézni, a jelenlegi COVID-helyzet nem teszi lehetővé, hogy a 2022-re meghirdetett koncerteket megtartsuk. Nagyon nehéz döntés volt, de nem volt más választásunk. Rohadtul akartuk ezt a turnét, baromi jó koncertműsort állítottunk össze egy csomó nótával az új lemezről. Nagyon sajnálom és a zenekarban is mindenki mérhetetlenül csalódott. Ám az élet megy tovább, szóval vigyázzatok magatokra, a jelszó metál, és sose adjátok fel!”
A zenekar koncertpromótere, Gerald Wilkes is megszólalt: „Úgy terveztük, hogy 16 országot érint a turné, ahol a járványügyi adatok még másként festettek, ám mostanra nagyon gyorsan megváltozott a helyzet és minden kiszámíthatatlan lett. A törvények adta követelmények minden országban, sőt minden városban mások. Pár hónapja még reménykeltő volt a helyzet, ám mára a dolgok sajnos megváltoztak.”
Valamennyi vigaszt nyújt a rajongóknak, hogy az Accept kiadója, a Nuclear Blast a digitális platformokon elérhetővé tette az új album legkorábban megismert szerzeményének, a The Undertakernek a koncertváltozatát, és 2022 februárjában a ’Too Mean To Die’ ezüstszínű dupla LP-n is megvásárolható lesz, világszerte 750 példányban limitálva a megjelenést.
A turné átütemezése 2023-ra folyamatban van, a koncerttermeket lefoglalták, a megváltott belépők érvényesek lesznek. A friss dátumokról később informálják a nagyérdeműt.

 

 

 

Megosztás