fbpx

Pontosabban az Anthrax basszerének, aki első szólóalbumán dolgozik.

Frank Bello

Frank Bello, az Anthrax basszusgitárosa, egy podcastben megerősítette, hogy debütáló szólóalbumán munkálkodik: „Közvetlenül a COVID berobbanása előtt épp egy stúdióba készültem, hogy felvegyünk pár dalt – nyilatkozta a zenész. – Aztán beütött a járvány és visszakoztam. Ez január-február környékén volt, akkor a vírus nagyon megrázta New Yorkot. A stúdióidőt lefoglaltuk és később meg is fogjuk csinálni. Egy szó, mint száz, furcsán éreztem magam.  Az összes érintett zenész közösen úgy döntött, hogy picit pihentessük a dolgot, amíg tisztábban látunk a jövőt illetően. Végül is, így még többet tudok írni. Szóval hagyom, hadd ülepedjen!”

A lemez zenei irányával kapcsolatban Bello azt mondta: „Ez vicces, mert úgy hangzik, mint  az Altitudes & Attitude [Bello közös projektje David Ellefsonnal, a Megadeth basszusgitárosával – a szerk.]. Ez több egyszerű hasonlóságnál, heavy rock and roll… Ezen nőttem fel, rock and roll keményebb éllel, és ez így van jól, mert ez vagyok én.”

A lemezt várhatóan az a Megaforce Records adja ki, akik tavaly januárban az Altitudes & Attitude első lemezét, a ’Get It Out’-ot is megjelentették. Azon a lemezen néhány figyelemre méltó gitáros is közreműködött, mint például Ace Frehley (ex-KISS), Gus G (Firewind, ex-Ozzy Osbourne), Christian Martucci (Stone Sour, Black Star Riders), Jon Donais (Anthrax), Russ Parrish (Satchel a Steel Pantherből) és Nita Strauss (Alice Cooper). Kíváncsian várjuk, kiket hív meg ehhez a produkcióhoz.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás