Jon Donais gitáros elég nagy közhelygyűjteményt hordott össze ezzel kapcsolatban konkrétumok nélkül, de egy kicsit azért beavat minket a banda dalszerzési folyamatába.

Már az is furcsa, ahogy Jon Donais – aki Rob Caggianót váltotta a szólógitáros poszton 2013-ban – harmadik személyben beszél az Anthraxről. „A banda dolgozik a 2016-os ’For All Kings’-et követő új anyagon, és ha véget ér a járvány, ott lesz egy új lemez, lehet majd turnéztatni ezerrel. Már vannak kész dalok, de a stúdiózás még nem kezdődött el. Minden dalt ők írnak meg, ez egy ilyen zárt rendszer, igazából még semmit nem hallottam belőle. Minden bandának más a komponálási módszere, náluk ez vált be és sikeresek vele 35 éve, az utolsó pár album egészen elképesztő lett.”

 

 

Ettől konkrétabb volt Scott Ian és Charlie Benante tavaly őszi nyilatkozata, és konkrétabb a banda 1990-es Time-jának a 2020-as interpretációja, amelyet az online Wackenen adtak elő. Akkor még nem tudtuk – bár már akkor elővételben elkelt minden jegy az idei fesztiválra –, hogy nemigen lesz belőle semmi.

Megosztás