Báthory Zoli zenekara, a Five Finger Death Punch éppen befejezte 2023-as amerikai stadionturnéját a Metallicával és máris bejelentette, hogy 2024-ben önálló turné keretében, az Ice Nine Kills közreműködésével Európa 20 országába hozzák el az ‘Afterlife‘ című legújabb albumukat és a zenekar klasszikus slágereit.

Five Finger Death Punch

A dolgok jelenlegi állása szerint a Five Finger Death Punch minden második évben koncertezik nálunk, ugyanis 2020 és 2022 után 2024-ben is fellépnek hazánkban! A 2022-es budapesti buli pár héttel a 9. 5FDP-album (‚Afterlife‘) megjelenése előtt történt, és akkor a lemezről egy dal sem hangzott el. Így lesz a július 9-i show a Barba Negra Red Stage-en a többszörös platinalemezes hard rock banda magyarországi lemezbemutató koncertje. Azt talán nem is kell külön hangsúlyozni, hogy a zenekar alapítója Báthory Zoltán, aki nemrégiben karakterként bekerült az ikonikus ‘Call Of Duty’ videójáték-sorozatba.

 

 

A regisztrált Live Nation-tagok ma 10 órától vásárolhatnak jegyet az AFTERLIFE kód használatával, a teljeskörű jegyértékesítés holnap 10 órakor indul a Funcode és a Rock 1 oldalán, további részletek a Facebook-eseményben.

Five Finger Death Punch

Megosztás