Shed My Skin címmel új dalt mutatott be a Within Temptation. A holland gárdának már ez a harmadik vadiúj szerzeménye az utóbbi időben, ami hamarosan egy teljes lemezhez vezet.

Within Temptation

Harmadik új dalát mutatta be nemrég a Within Temptation. A Shed My Skint az Annisokay nevű német metalcore banda két énekesével, Rudi Schwarzerrel és Christoph Wieczorekkel készítette a gárda. „A Shed My Skin az élet elkerülhetetlen változásairól szól – mondta Sharon den Adel énekesnő. – Arról, hogy azzá váljunk, akinek lennünk kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy elveszítjük azokat az embereket, akiket szeretünk, de el kell tőlük távolodnunk. Az igazi növekedés ott kezdődik, ahol a komfortzónák véget érnek, és a dal pontosan erről szól: ha nem változunk, nem fejlődünk. Ha nem fejlődünk, nem is élünk igazán.”

 

 

Korábban két dal, az Entertain You és a The Purge került ki a netre, a most megjelent tétel pedig annak a jele, hogy a csapat hamarosan új albummal rukkolhat elő. A Shed My Skin klipjének premierjére a zenekar online koncertjén, a ‘The Aftermath – A Show In A Virtual Reality’-n kerül sor július 8-án és 9-én, amire jegyeket a csapat honlapján lehet váltani.

Megosztás