Megérkezett a második önálló dal a legendás bluesgitáros új lemezéről, melyen a minket körülvevő őrületről ír. „Körbevesz bennünket az őrület manapság, ám ezt az albumot a saját hibáimról, gyengeségeimről kezdtem írni és a végén úgy alakult, hogy mindenkiről szól”

Walter Trout

Walter Trout augusztus 28-án adja ki soron következő albumát ’Ordinary Madness’ címmel a Mascot Label Group gondozásában, új lemezén tizenegy új szerzemény hallható. „Walter Trout számára nem létezik a ’mi és ők’ szemlélet. Ötvenéves karrierje során e nagyszerű muzsikus számára a zene mindig egy mentőöv vagy egy hívó szó volt rajongói felé, hogy emlékeztesse őket, nincsenek egyedül – szól a lemez beharangozója. – Most, hogy a világ megnyugvást keres a valamennyiünket érintő globális tragédia után, Walter egy vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik, melyen tizenegy perzselően őszinte dalt hallunk, hogy még közelebb kerüljön rajongóihoz. »Körbevesz bennünket az őrület manapság, ám ezt az albumot a saját hibáimról, gyengeségeimről kezdtem írni és a végén úgy alakult, hogy mindenkiről szól.« – mondta Walter Trout egy kicsit a járványra is utalva. A felvételeket pár nappal azelőtt fejezték be, mielőtt leállt a világ a COVID-19 miatt, ám ezek a dalok nem szólhatnának jobban, hatásosabban, mint manapság.”

 

 

Az album – akárcsak az előző – Robby Krieger stúdiójában készült, az album producere Eric Corne volt, a dalokat a következő felállásban vették fel: Walter Trout (gitár, ének), Johnny Griparic (basszusgitár), Teddy ‘Zig Zag’ Andreadis (billentyűs hangszerek). Közreműködő vendégek: Skip Edwards (billentyűs hangszerek) Drake ‘Munkihaid’ Shining (billentyűs hangszerek) és Anthony Grisham.

A lemez tartalmából a Wanna Dance után most az All Out Of Tears érkezett meg, amelyhez szöveges videót is készítettek.

Megosztás