„Körbevesz bennünket az őrület manapság, ám ezt az albumot a saját hibáimról, gyengeségeimről kezdtem írni és a végén úgy alakult, hogy mindenkiről szól.” – mondta Walter Trout egy kicsit a járványra is utalva. ’Ordinary Madness’ című lemeze augusztus végén jelenik meg.

Walter Trout

Walter Trout augusztus 28-án adja ki soron következő új albumát a Mascot/Provogue Records gondozásában. Tavaly egy feldolgozásalbummal jelentkezett a kiváló amerikai bluesgitáros ’Survivor Blues’ címmel, új lemezén viszont tizenegy új szerzemény hallható.

 

 

„Walter Trout számára nem létezik a ’mi és ők’ szemlélet. Ötvenéves karrierje során e nagyszerű muzsikus számára a zene mindig egy mentőöv vagy egy hívó szó volt rajongói felé, hogy emlékeztesse őket, nincsenek egyedül. Most, hogy a világ megnyugvást keres a valamennyinket érintő globális tragédia után, Walter egy vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik, melyen tizenegy perzselően őszinte dalt hallunk, hogy még közelebb kerüljön rajongóihoz. »Körbevesz bennünket az őrület manapság, ám ezt az albumot a saját hibáimról, gyengeségeimről kezdtem írni és a végén úgy alakult, hogy mindenkiről szól.« – mondta Walter Trout egy kicsit a járványra is utalva. A felvételeket pár nappal azelőtt fejezték be, mielőtt leállt a világ a COVID-19 miatt, ám ezek a dalok nem szólhatnának jobban, hatásosabban, mint manapság.” –  szól a lemez beharangozója.

Az album – akárcsak az előző – Robby Kriegernek, a Doors egykori gitárosának stúdiójában készült, mely tele van régi hangszerekkel, például Ray Manzarek billentyűs parkja is itt van. Az album producere Eric Corne, a dalokat a következő felállásban vették fel: Walter Trout – gitár, ének, Johnny Griparic – basszusgitár, Teddy ‘Zig Zag’ Andreadis – billentyűsök. Közreműködő vendégek: Skip Edwards – billentyűsök, Drake ‘Munkihaid’ Shining – billentyűsök és Anthony Grisham – gitár.

A kiadvány piros színű dupla LP-n és CD-n is elérhető, melyet ITT meg lehet rendelni, de a Wanna Dance című dalt már most meghallgathatod:

 

Íme, a lemez műsora:

01. Ordinary Madness
02. Wanna Dance
03. My Foolish Pride
04. Heartland
05. All Out of Tears
06. Final Curtain Call
07. Heaven In Your Eyes
08. The Sun Is Going Down
09. Make It Right
10. Up Above My Sky
11. OK Boomer

Walter Trout - Ordinary Madness

 

Megosztás