Idén harmincéves és áprilisban teljes egészében hallható lesz Vörös István első szólólemeze, az ‘Ez egy kutya világ’.

Vörös István

A hazai kultrock első számú képviselőjének, Vörös Istvánnak több mint négy évtizedes pályafutását huszonöt hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi. Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, „Én az időt nem sajnálom”, Kutya világ, Minden viharon át, Ne zavarjon senki, Magányos utazó, vagy épp a legújabb sikerdala, a Minden percért kár, tinédzsertől a nagy generációig mindenki azonnal rávágja: Vörös István. A népszerű énekes-gitáros és dalszerző 17 évesen került Radics Béla helyére a Nevada zenekarba, majd a Hadirock, Prognózis és Piknik Club megalapítása után 1993-tól Vörös István és a Prognózis, majd 1999-től saját nevén koncertezik, jelennek meg lemezei. A közönség a sokakat megérintő szövegvilágért, az énekelhető dalokért, és a magával ragadó koncerthangulatért szereti produkcióit.

 

 

A MOM Kulturális Központban 2023. április 15-én 19.00 órától a 30 évvel ezelőtt megjelent ‘Ez egy kutya világ’ című album teljes egészében elhangzik a ‘Dalok a Prognózistól napjainkig’ turné e speciális állomásán. Vendégek: Végvári Ádám (ének, gitár) és St.Martin (szaxofon).

A színházterem első fele álló, míg az utolsó 9 sor ültetett. Hátrafelé emelkedik a nézőtér, így az ülő közönség látni fog az álló nézőktől. A földszintre megváltott jegyekkel választható lesz, hogy ülni vagy állni szeretne az oda jegyet váltó néző. A koncerten megvásárolhatók az eddig megjelent albumok CD-n és bakeliten, melyeket a koncert után dedikáltatni is lehet.

Jegyek Vörös István webshopjában, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Vörös István

Az év vége előtt az énekes-gitáros készített egy új videóklipet is a Véletlen című dalhoz.

(Címlapfotó: Perczel Adrienn)

Megosztás