Tovább ismerkedhetsz a Visions Of Atlantis új koncertanyagával, amelyről legutóbbi sorlemezük, a ’Wanderers’ nyitódalát hallgathatod meg szimfonikus zenekari kísérettel.

Visions Of Atlantis

Október 30-án jelenik meg a Visions Of Atlantis első koncertfelvétele ’A Symphonic Journey To Remember’ címmel a Napalm Records gondozásában. A koncert anyagát a 2019-es Bang Your Head fesztiválon rögzítették, és az énekesnő, Clémentine Delauney szerint egy álmuk vált valóra azzal, hogy szimfonikus zenekarral léphettek színpadra.

 

 

„Nagyon örülünk, hogy végre kiadjuk legelső élő Blu-ray / DVD felvételünket, egy emlékezetes szimfonikus utazást. A műsorunk a 2019-es Bang Your Head fesztiválon a Bohemian Symphony Orchestra Prague kíséretében a tökéletes pont volt térben és időben ahhoz, hogy valóra váljék az álmunk, hogy nagyzenekarral játsszunk. Reméljük, hogy annyira fogjátok élvezni ezt az audiovizuális élményt, amennyire élénken él még mindig bennünk a műsor emléke!” – mondta a kiadványról Delauney.

Korábban egy dalt, a Heroes Of The Dawnt már meghallgathattad az anyagról, most pedig itt a legutóbbi sorlemez, a ’Wanderers’ nyitódala, a Release My Symphony koncertverzióban.

Megosztás