Folyamatosan alakítjuk a Hard Rock Magazin megújult felületét, amelynek vannak szemmel nem látható és látható elemei is. Ez utóbbiak közül most két újdonságot mutatunk be neked.

komment

Miután júniusban visszaálltunk a hagyományos hozzászólási rendszerre a Facebook-alapú kommentelés népszerűtlensége miatt, sokkal aktívabban vagytok az oldalon, amit ezúton is köszönünk! Itt azonban nem állunk meg, mivel visszahoztunk egy régi sokak által hiányolt funkciót, a főoldalon látható utolsó néhány hozzászólás listáját. Nagyon reméljük, hogy ezzel nyomon követhetőbb lesz a cikkek alatti párbeszéd. Ezt segíti a másik újdonság is, mostantól ugyanis külön rubrikában kérhetsz e-mailes értesítőt arról, ha hozzászólás érkezett a cikkhez, amihez te is írtál néhány sort, igy rögtön visszaugorhatsz meglesni, hol tart a diskurzus.

Mindezen felül szeretnénk ajánlani hírlevelünket is, amit vasárnaponként küldünk, benne összefoglalva a hét legfontosabb sztorijait. Erre már csak azért is érdemes feliratkoznod, mert hamarosan nyereményjátékot indítunk azok között, akik fent vannak a listán.

Jó olvasást és kommentelést kívánunk a Hard Rock Magazinban!

HRM szerkesztőség

 

Megosztás