A Touch nevű dallamos rockot játszó zenekar az 1980-es Monsters Of Rock nyitóbandája volt, azóta viszont nem hallottunk felőlük. Mark Mangold és csapata most új dallal és új lemezzel jelentkezett.

Touch Mark Mangold

A zenekar nemrég adott ki egy videót a készülő új stúdióalbum, a ‘Tomorrow Never Comes’ címadó dalához. A nagylemez április 30-tól lesz elérhető a Deko Entertainmenten keresztül, európai forgalmazója az Escape Music.

 

 

Monsters Of Rock 1980

A Touch volt az első banda, amely 1980-ban játszott a Monsters Of Rock fesztiválon Castle Doningtonban a Rainbow, a Scorpions, a Judas Priest és a Saxon előtt. A Don’t You Know What Love Is című slágerük koncertváltozata meg is jelent a ‘Monsters Of Rock’ válogatás LP-n, örök időkre dokumentálva fesztiválfellépésüket. A Touch első albuma az Atco Recordsnál jelent meg, és első kislemezeik, a Don’t You Know What Love Is és a When The Spirit Moves You felkerültek a Billboard Hot 100-as listájára is. Következő albumukat 1982-ben vették fel Todd Rundgren producer segítségével, ám ez a lemez soha nem jelent meg és a Touch ezután feloszlott. Az eredeti zenekar csaknem 40 év után újjáalakult, és elkészítették vadonatúj lemezüket ‘Tomorrow Never Comes’ címmel. Mark Mangold billentyűs az új album készítéséről azt mondta: „Déjà vu érzésem van, mintha elölről kezdenénk az egészet megint.”

A ‘Tomorrow Never Comes’ dallistája:
01. Tomorrow Never Comes
02. Let It Come
03. Swan Song
04. Try To Let Go
05. Fire And Ice
06. Trippin’ Over Shadows
07. Frozen Ground
08. Lil Bit Of Rock N Roll
09. Glass
10. Scream At The Sky
11. Wanna Hear You Say
12. Run For Your Life

Touch - Tomorrow Never Comes

Megosztás