Nemrég mutattunk be új dalt Stan Bushtól, akinek karrierje a ‘The Transformers: The Movie’ The Touch című betétdalával indult. Most a dal szerzője, Vince DiCola jelentkezik új lemezzel, melynek első dalában az ex-Kansas énekes, Steve Walsh veszi kezébe a mikrofont.

Vince DiCola

Az Escape Music jelenteti meg 2021. február 10-én az ‘Only Time Will Tell’ című albumot, melyről a Suffer The Children szöveges videóját mutatták be elsőként. A dalt Steve Walsh énekli.

Vince DiCola 1983-ban Golden Globe-jelölést kapott a ‘Staying Alive’ filmzenéjéért, de legnagyobb sikerét a ‘The Transformers: The Movie’ The Touch című betétdalával érte el, melyért Apex-díjat kapott 1986-ban a Legjobb Fantasy/Science Fiction/Horrorfilm-Betétdal kategóriában.

A megjelenéssel szinte egy időben DiCola menedzsere, Peter Hackman jelentkezett a közösségi médiában kellemetlen hírekkel: „Mint ebben az évben oly sokan, sajnos Vince is megfertőződött a Covid-19 vírussal. Vince rendkívül gondosan és körültekintően viselkedett ebben az egész világjárványban, ez is mutatja, mennyire fertőző ez a vírus. Kérjük, legyetek óvatosak, viseljetek maszkot, és ne jöjjetek össze olyan emberekkel, akikkel nem éltek közvetlenül együtt! Vince otthonában kényelmesen pihen. Azt mondja, hogy a rajongói az ő nagy családja. A zenéje sokatok számára adott megannyi boldog órát, és őt nagyon megérintette, hogy ennyi év után még mindig hallgatjátok. Azt üzeni nektek, néhány remek projekt van a láthatáron.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás