Régóta ígéri, de úgy tűnik, hogy végre a finisbe ért a Black Sabbath egykori énekese szólóanyagának munkálataival. A kiváló torok néhány közreműködő nevét is elárulta.

Tony Martin

Hosszú idő után ismét hallatott magáról Tony Martin. A Black Sabbath egykori énekesének harmadik szólólemezére gyakorlatilag a 2005-ben megjelent ’Scream’ óta várnak a rajongók, most viszont úgy tűnik, hogy tényleg a kanyarban van a lemez. „A karantén nagyszerű alkalom volt arra, hogy végre befejezzem a szólóalbumomat, arra kényszerített, hogy a véglegesítésére koncentráljak – írta egy posztban az énekes. – Néhány igazán nagyszerű ember is játszik a lemezen, de egyelőre a csodálatos tehetséggel megáldott Danny Needham (Venom), Magnus Rosén (ex-HammerFall), Scott McClellan és Greg Smith közreműködését erősíthetem meg. Dannyvel és Magnusszal tavaly találkoztam, hogy kipróbáljunk néhány dolgot. Hamarosan a végére érünk a munkának, a dalok nagyszerűen szólnak.”

 

 

Arról egyelőre nem esett szó, hogy Tony Iommit is meghívta-e az albumra, de korábban ezt nyilatkozta saját és az Iommi-féle projekt jövőjével kapcsolatban: „Hatvanéves vagyok, lehet, hogy ez az utolsó szólóalbumom. Ám azt nem zárom ki, hogy a jövőben hozzáteszek még valamit a szólópályafutásomhoz. Ez természetesen nem érinti az esetleges jövőbeni együttműködést Tony Iommival.”

 

Megosztás