Gus G., Michael Angelo Batio, Rowan Robertson és Andy Martongelli idén tavasszal Electric Guitarlands néven összefog egy Európa-turnéra, amely május elején elér az Analog Music Hallba is.

Electric Guitarlands

Michael Angelo Batio, a legendás chicagói gitárvirtuóz, a Nitro egykori tagja és a Manowar jelenlegi gitárosa, Gus G., a nagyszerű görög gitáros, aki 2009-től 2017-ig Ozzy Osbourne zenekarában játszott, és hamarosan a Firewinddel is meglátogatja hazánkat, Rowan Robertson, akit 17 éves korában Ronnie James Dio toborzott, hogy csatlakozzon zenekarához a ‘Lock Up The Wolves’ albumra, valamint Andy Martongelli, az egyik legismertebb olasz gitáros, zeneszerző, producer és tanár, mindamellett David Ellefson zenekarának tagja. Röviden: a rockzene világának legjobb gitárosai közül négy lép fel egy több mint kétórás műsorban, mely az előadók szólókarrierjének dalaiból, valamint olyan legendás zenekarok klasszikusaiból fog állni, mint a Van Halen, Pantera, Black Sabbath, Dio vagy a Megadeth. Batio legendás duplanyakú gitárszólója sem maradhat el.

 

 

Az április 20-án Olaszországban induló és május 20-án ugyanitt véget érő turné – mely május 3-án érkezik a budapesti Analog Music Hallba – kísérőzenekara Francesco Caporaletti (The Gang, Vinnie Moore) basszusgitáros, Roberto Pirami (Vinnie Moore, Michael Angelo Batio) dobos és Riccardo Curzi énekes lesz.
Jegyinfó és eseményoldal még nincs, de nem fogjuk elhallgatni!

Megosztás