Vége a várakozásnak, ugyanis még ebben az évben megjelenik az egykori Black Sabbath-torok új albuma, a ‘Thorns’. A lemez tartalmába ráadásul már bele is kukkanthatsz!

Tony Martin

Tizenöt év után végre megjelenik a Black Sabbath egykori énekesének új szólólemeze, a ‘Thorns’. A 2005-ös ‘Scream’ folytatását Scott McClellan gitárossal írta Tony Martin, az énekes szerint ráadásul hasonló stílusban alkottak, mint annak idején Tony Iommival, így nem csoda, hogy elképesztően lelkes az új anyaggal kapcsolatosan. „Ez a lemez valószínűleg a leginkább Tony Martinosan szóló albumom. Biztos vagyok benne, hogy tartogat néhány meglepetést, amelyekre felhúzzák az emberek a szemöldöküket. […] Hiszek abban, hogy vannak elmesélésre váró történetek, és olyan dalok, melyeket még nem énekeltek el. Úgy érzem, hogy ezzel az albummal mindent elértem, amit kívánhattam volna.”

Az albumon a fent említett gitároson kívül Danny “Danté” Needham (Venom), Magnus Rosén (ex-HammerFall), Greg Smith (Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult) és Tony kisebbik fia, Joe Martin is hallható. A ‘Thorns’ az elkövetkező hónapokban lát napvilágot a Battlegod Productions gondozásában, addig azonban meglesheted a borítót és a dallistát is.

‘Thorns’ számlista:

01. As The World Burns
02. Black Widow Angel
03. Book Of Shadows
04. Crying Wolf
05. Damned By You
06. No Shame At All
07. No Where To Fly
08. Passion Killer
09. Run Like The Devil
10. This Is Your Damnation
11. Thorns

Tony Martin


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás