Javában gördül a Rolling Stones hatvanéves jubileumi koncertsorozata, pár napja a Beatles fővárosában nyomtak egy bulit a műsorban Beatles-feldolgozással, a tegnapi amszterdami koncert viszont elmaradt Mick Jagger Covid-fertőzése miatt.

Stones Liverpool

Június 9-én Liverpoolba ért a Rolling Stones jubileumi turnéja, és az Anfield Stadion ötvenezres nézőserege meglepetésben részesült, ugyanis Mick Jagger, Keith Richards és Ronnie Wood rázendített egy Lennon-McCartney-slágerre, az I Wanna Be Your Manre. Annyira azért mégsem hangzott újnak, mert a Stones már 1963-ban kislemezre rögzítette ezt a dalt, a Beatles pedig a második ’With The Beatles’ LP-jére tette rá, amit Ringo Starr énekelt fel.
2016 októberében rendezték meg Kaliforniában a Desert Trip fesztivált, ahol a Rolling Stones mellett fellépett Bob Dylan, Roger Waters, Paul McCartney, Roger Waters, Neil Young és a The Who. A Stones műsorában elhangzott a Beatles ‘White Album’-ának pszichedelikus örökzöldje, a Come Together, amit Paul McCartney a VIP-páholyból villázott végig.
Kapcsolódó hír, hogy Amszterdamban váratlanul lemondták a tegnapi Stones-fellépést közvetlenül a koncert előtt, mert Mick pozitív koronavírus-tesztet produkált, miután a betegség tüneteit észlelte magán.

 

 

Megosztás