Driving Like Maniacs címmel utolsó kislemezdalát is közzétette a The Pineapple Thief. A brit proggerek jövőre hozzánk is benéznek, úgyhogy érdemes alaposan meghallgatni új anyagukat a buli előtt.

The Pineapple Thief

Szeptember 4-én, vagyis holnap jelenik meg a The Pineapple Thief új lemeze, a ’Versions Of Truth’ a Kscope gondozásában. A lemez címéről a banda frontembere, Bruce Soord így nyilatkozott korábban: „Viszályok és konfliktusok során az igazságot gyakran ide-oda hajlítják, rugdossák, a tényeket elferdítik. Ez az, ami miatt az emberek vitáznak, veszekszenek, sokszor el is válnak. Nem tudunk megegyezni az igazságban. Az igazság különböző verzióinak ötlete különösen jól leírja a kort, amiben élünk. Annyi minden történik velünk, körülöttünk, miközben senkinek fogalma sincsen a teljes valóságról, mert minden hang eltorzult.”

Az új anyagról a korábban bemutatott Demons, Break it All és a címadó után most a Driving Like Maniacs csekkolható le. A banda 2021. október 15-én az A38 Hajón lép fel a Livesoundnak köszönhetően, további információkat a koncert Facebook-eseményében találhatsz.

Megosztás