Jövőre hozzánk is benéz a szegény ember Porcupine Tree-je, a The Pineapple Thief, azonban Bruce Soordék új dalukkal, a Break It All-lal is bizonyítják, hogy nem kell őket lesajnálni.

The Pineapple Thief

Szeptember 4-én jelenik meg a The Pineapple Thief új lemeze, a ’Versions Of Truth’ a Kscope gondozásában. A lemez címéről a banda frontembere, Bruce Soord így nyilatkozott korábban: „Viszályok és konfliktusok során az igazságot gyakran ide-oda hajlítják, rugdossák, a tényeket elferdítik. Ez az, ami miatt az emberek vitáznak, veszekszenek, sokszor el is válnak. Nem tudunk megegyezni az igazságban. Az igazság különböző verzióinak ötlete különösen jól leírja a kort, amiben élünk. Annyi minden történik velünk, körülöttünk, miközben senkinek fogalma sincsen a teljes valóságról, mert minden hang eltorzult.”

Az új anyagról a korábban bemutatott Demons után most a George Laycock rendezte klippel megtámogatott Break it All tesztelhető le. A banda 2021. október 15-én az A38 Hajón lép fel a Livesoundnak köszönhetően, további információkat a koncert Facebook-eseményében találhatsz.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás