Bruce Soord és zenekara sokakhoz hasonlóan sajnos átszervezni kényszerült a tervezett európai körutat, de kárpótolnak minket egy új lemezzel és egy friss dallal.

The Pineapple Thief

A zenekar igyekezett kivárni az utolsó pillanatig, de sajnos ez sem bizonyult elégnek, a 18 ország 40 helyszínére kiterjedő koncertkörútjukat sajnos egy teljes évvel el kell halasztani. Ezúttal minket is érint a dolog, hiszen az angol csapat a tervek szerint november 10-én játszott volna az A38 hajón. Szerencsénkre a turnét valóban csak halasztják, így máris van új időpontja a magyarországi fellépésnek, ez pedig 2021.október 15-e.

 

 

Természetesen az előre megváltott jegyek érvényesek a jövő évi időpontra is, de aki szeretné, a vásárlás helyszínén visszaválthatja a jegyét 2020 július 18-ig. További információkat a koncert Facebook-eseményében találhatsz.

Jó hír viszont, hogy címet, borítót és megjelenési időpontot is kapott a csapat friss lemeze. A ’Versions Of The Truth’ a The Pineapple Thief 13. nagylemeze, ami a 2018-as ’Dissolution’-t követi a sorban szeptember 4-én.

A lemez címéről a zenekar frontembere, Bruce Soord így nyilatkozott: „Viszályok és konfliktusok során az igazságot gyakran ide-oda hajlítják, rugdossák, a tényeket elferdítik. Ez az, ami miatt az emberek vitáznak, veszekszenek, sokszor el is válnak. Nem tudunk megegyezni az igazságban. Az igazság különböző verzióinak ötlete különösen jól leírja a kort, amiben élünk. Annyi minden történik velünk, körülöttünk, miközben senkinek fogalma sincsen a teljes valóságról, mert minden hang eltorzult.” 

Szerencsére nemcsak címet és borítót kapunk, hanem már kint is van az éterben az első dal, a Demons, amihez George Laycock rendező segítségével készítettek klipet.

Nekünk legutóbb pár éve volt szerencsénk élőben a zenekarhoz, dobosukkal, a kiváló Gavin Harrisonnal pedig interjút is készítettünk.

’Versions Of The Truth’ dallista:

01. Versions Of The Truth
02. Break It All
03. Demons
04. Driving Like Maniacs
05. Leave Me Be
06. Too Many Voices
07. Our Mire
08. Out Of Line
09. Stop Making Sense
10. The Game

The Pineapple Thief

 

Megosztás